Проекти соціальної відповідальності Групи компаній MTI презентовано в Київській міській державній адміністрації

В Київській міській державній адміністрації (КМДА) 11 жовтня відбувся круглий стіл «Синергія соціальної відповідальності бізнесу та медіа». У заході, організованому командою проекту «Громадський бюджет Києва», взяли участь благодійні фонди та громадські організації, творчі об’єднання, а також представники великого бізнесу, в числі яких була і Група компаній MTI.

Директор департаменту корпоративних комунікацій Групи компаній MTI Юлія Коломоєць наголосила на важливості популяризації культури соціальної відповідальності (КСВ), а також розповіла про проекти, які підтримує бізнес. Ключові напрямки КСВ Групи компаній MTI – освіта, розвиток спорту та бізнес-середовища.

«Нещодавно компанія INTERTOP, яка входить до Групи компаній MTI, стала першою українською компанією-партнером Національного олімпійського комітету України. До 2020 року вона буде забезпечувати олімпійську збірну якісним взуттям власного бренду BRASKA.  За словами президента НОК України Сергія Бубки, до цього офіційними партнерами були переважно лише іноземні компанії», – навела один із прикладів Юлія Коломоєць.

Розповідаючи про проекти підтримки освіти, Юлія Коломоєць зазначила, що акціонери Групи компаній MTI Володимир Цой і Сергій Башлаков в поточному році підтримують своїми іменними стипендіями двох студентів Київської школи економіки, а компанія MTI – один з найбільших в Україні мультивендорних імпортерів і дистриб’юторів в області hi-tech обладнання та інноваційних рішень – в 2018 році стала спонсором Національного конкурсу з конструювання школярами інноваційних пристроїв Steam House.

В ході зустрічі були представлені й інші соціальні проекти великих компаній. Наприклад, Власта Шовковський розповіла про проект фонду «Ти не один» 1+1 медіа – Школу супергероїв, яку відкрили в лікарні «Охматдит». Тут можуть навчатися діти, які лікуються від серйозних захворювань в умовах стаціонару.

У перспективі на базі проекту «Громадський бюджет Києва» планується відкриття Клубу, в рамках якого зможуть взаємодіяти представники КМДА, ініціативні групи, а також компанії з розвиненою культурою КСВ. А результатом такої роботи буде реалізація актуальних для суспільства проектів, які суттєво підвищать якість життя киян.

.