ГРУПА КОМПАНІЙ МТІ ВІТАЄ З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ!💙💛

ДОРОГІ ДРУЗІ, ПАРТНЕРИ, КЛІЄНТИ!

Щиро вітаємо з 25 річницею Дня Конституції – одним із визначальних свят Української держави!

Україна — європейська країна із давніми демократичними традиціями. Маємо пишатися тим, що одна із перших конституцій у світі — це Договори і Постановлення Прав і вольностей Війська Запорозького, які Пилип Орлик підписав 311 років тому.

Конституція України – це не лише Основний закон, це відображення наших фундаментальних цінностей. Цінностей свободи, справедливості, демократії, правової держави та миру.

Чи не найважливіша роль української Конституції – об`єднавча. Документ, який з`явився на світ внаслідок тривалого суспільного діалогу, показав: наші громадяни вміють бути разом, знаходити непрості компроміси, об`єднуватися – заради досягнення спільної мети та спільного державотворчого інтересу.

В Основному законі, ухваленому 25 років тому, чітко зафіксовано, що Україна – унітарна, суверенна, незалежна, демократична, соціальна, правова держава – рівноправний член світової спільноти. Саме таку державу ми будуємо. Кожного дня ми продовжуємо працювати на економічний розвиток, не забуваючи про соціальну складову. Й імпульсом для цих дій служать державотворчі принципи, записані у наш Основний Закон.

Нехай демократичні засади, що закріплені в Конституції, стануть реаліями нашого сьогодення! Бажаємо, щоб мир і злагода сприяли подальшій розбудові успішної правової держави!

З Днем Конституції! Зі святом!

Із найкращими побажаннями,
керівництво Групи компаній MTI